Renovace parket

Tradiční podlaha? Stylová podlaha? Staré parkety za nové? To je ta parketová!

Přečká desítky let, zachovává si své kouzlo již po staletích a je investicí, která se vyplácí. Mají množství předností jako je estetický zážitek či snadná údržba, odolnost i pohodlnost. Nicméně i parkety se unaví a jednou za několik desítek let se přihlásí o větší údržbu. Díky renovaci tu však budou s Vámi a Vašimi dětmi nadále.

Renovace čítají množství dílčích úkonů. Ty poskytují naši odborníci s léty zkušeností. Úprava povrchu, broušení poškozených míst, výplň spár a trhlin, voskování a lakování.

Při neodborné renovaci můžete napáchat více škod, než užitku. Pokud chcete takové chybě předejít, stačí nám napsat online či se stavit na naší vzorkovně. Rádi s Vámi probereme, co Vaše parkety potřebují, jaké jsou možnosti a jaký bude další postup.Neváhejte se na nás obrátit! Navštivte nás v naší pražské pobočce.

Mnoho spokojených zákazníků to rádo potvrdí. Zámky, hrady, domy i byty - zakázky velké i malé. Všech si vážíme a do všech dáváme maximum. Odborná práce za nejlepší cenu. Kolem podlah zvládneme skoro vše myslitelné.

© Copyright 2021- , Parkety.info, Všechna práva vyhrazena! | Tvorba webových stránek, Absolutus.cz