Časté chyby při renovaci

Každý člověk a nad to kutil je jistě schopen se dát do renovace sám. A na prvý pohled se snad jedná i o úkol lehký. Ale poté, co se do toho pustíte sami, či najmete méně zkušenou firmu a její zaměstnance, můžete přijít až zpětně na množství chyb, chybiček, ale i katastrof. Omylů, které nemusí být snadné odstranit a může přijít na nemalé peníze uvést do stavu perfektního. Naši podlaháři jsou zkušení profesionálové, kteří jsou proškoleni v užívání jednotlivých speciálních brusek, tmelů, laků a dalších nástrojů, zároveň každou činnost dělali nespočetněkrát, úkony činí přirozeně.

Při neodborné pokládce, renovaci či broušení může dojít k nepěkným a různě hlubokým rýhám, při špatném přelakování nevhodným lakem se může začít odlupovat, můžou se objevit černé tečky v parketách. Při neobratné a nezkušené pokládce se Vám podlaha může následně zvlnit, bez zkušeností se může stát, že budete mít ve výsledku tmavší odstín u některých parket, či při neumětelském zbroušení můžou zůstat místa drsnější.

Pokud nechcete ztrácet čas opravami, na které navíc budete muset vynakládat dodatečně peníze, pokud rovnou chcete předejít chybám, obraťte se na nás! Renovace na klíč jsou naší specialitou.
Pokud však hodláte sami renovovat, neváhejte nás kontaktovat a konzultovat s námi!